Image Alt
  >  Reklamacije

Reklamacije

Hvala za zaupanje in nakup v spletni trgovini enakupi.com!

Kupcem želimo zagotoviti prijetno izkušnjo pri spletnih nakupih in eden od načinov je enostaven postopek vračanja artiklov v primeru reklamacije.

Če vam blago ne ustreza, nas morate o vaši nameri oz. reklamaciji obvestiti v 15 dneh od prejema pošiljke. Blago morate vrniti v roku 30 dni od datuma vložitve vaše pisne namere oz. reklamacije. Izdelke vrnete na naslov podjetja, ki je naveden spodaj. O svoji nameri nas obvestite na telefon 031 743 778. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži z deklaracijo in ne smejo biti poškodovani, vidno rabljeni, umazani, itd. Zraven mora biti obvezno priložen originalen račun in vsa dokumentacija. Za čim hitrejše reševanje vaše reklamacije priporočamo, da izpolnite spodnji reklamacijski obrazec. Stroške vračila pošiljke plača kupec.

V primeru, da bodo izpolnjeni vsi pogoji, vam bomo v 15 dneh vrnili kupnino v vrednosti nakupa vrnjenih izdelkov ali po želji zamenjali artikel. Stroška poštnine ne vračamo in ni predmet reklamacije. Po preteku 15-dnevnega roka od prevzema vračilo blaga ni več mogoče.

OBRAZEC ZA REKLAMACIJO (.pdf):
Reklamacijski obrazec

Več o pogojih poslovanja in politiki vračila blaga si preberite v splošnih pogojih poslovanja.

OSNOVNI PODATKI
1A INTERNET d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI-Slovenia
ID: SI58495584

Smo davčni zavezanec

Osnovni kapital: 8.763,14 EUR
Številka vložka: 1/04247/00
Temeljno sodišče v Krškem

GSM: 031 743 778