Image Alt
  >  Plačilne metode

Plačilne metode

Cene izdelkov v spletni trgovini enakupi.com vsebujejo DDV. Podjetje 1A INTERNET d.o.o. je davčni zavezanec (ID: SI58495584). Cene so označene v valuti EUR in so dokončne ter veljajo samo za nakup (oddano naročilo) preko spletne trgovine in pri izbiri določenih plačilnih metod.

V spletni trgovini enakupi.com svojim strankam ponujamo več načinov plačevanja. Pred opisom načinov plačila vam podajamo nekaj splošnih informacij o cenah.

Pri vsakem izdelku v spletni trgovini je navedena REDNA CENA, ki predstavlja priporočeno maloprodajno ceno s strani dobavitelja.

1. Plačilo z gotovino po povzetju
Vrednost nakupa lahko poravnate z gotovino po povzetju. V kolikor ni navedeno drugače, se obračunajo še stroški dostave. Za nakupe z gotovino velja spletna cena in spletni popust. Pri plačilu z gotovino začne z izdajo e-poštnega sporočila “potrditev naročila” veljati dobavni rok. Glede na dobavni rok vam bomo z izbrano dostavno službo dostavili naročene izdelke na podani naslov. Ob prevzemu ste dolžni poravnati stroške naročenih izdelkov in stroške dostave. Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo “zaključek nakupa”, je bil vaš nakup predan dostavni službi.

2. Plačilo po predračunu
Pri izbiri plačila po predračunu bo po zaključku nakupa na vaš e-poštni naslov posredovan predračun (e-poštno sporočilo “obvestilo”) z navodilom za izvedbo plačila. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katere koli banke, spletne banke, pošte, … V kolikor ni navedeno drugače, se obračunajo še stroški dostave. Ko bomo s strani banke prejeli potrdilo vašega plačila, boste prejeli e-poštno sporočilo “potrditev naročila”. V kolikor v 48 urah od izdanega e-poštnega sporočila “obvestilo” ne bomo prejeli potrdila o vašem plačilu, bo vaš nakup zavrnjen. Po 48 urah bodo izdelki ponovno naprodaj. Z izdanim sporočilom “potrditev naročila” začne veljati dobavni rok. Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo “zaključek nakupa”, je bil vaš nakup predan dostavni službi.

OPOMBA: V primeru, da na podani e-poštni naslov slučajno niste prejeli navodil (TRR, sklic, …) za plačilo zneska, so podatki naslednji:
Naslovnik: 1A INTERNET d.o.o.;
Kraj: Naselje nuklearne elektrarne 2, 8270 Krško
TRR: SI56 0203-5009-2343-614
Sklic: 00-ID-naročila; Namen: enakupi.com
Koda namen plačila: ADVA

3. Plačilo s PayPal-om
V spletni trgovini enakupi.com lahko kupljeno blago plačate s PayPal računom. Pri nakupu s PayPalom lahko izberete dostavo na vaš naslov. V kolikor ni navedeno drugače, se obračunajo še stroški dostave. Ko v spletni center prejmemo potrdilo o avtorizaciji vašega plačila, boste s strani centra prejeli e-poštno sporočilo “potrditev naročila”. V kolikor ne bomo prejeli avtorizacije vašega plačila, bo vaš nakup zavrnjen in izdelki bodo ponovno naprodaj. Z izdanim sporočilom “potrditev naročila” začne veljati dobavni rok. V kolikor ste se odločili za dostavo na vaš naslov, vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke. Pri plačilu s Paypalom po opravljenem nakupu ni mogoča sprememba načina plačila ali dostave/prevzema. Prav tako ni mogoče spremeniti končnega zneska nakupa ali vsebine naročila. Dejanski stroški dostave se obračunajo glede na končno ceno (po izbiri plačilne metode). Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo “zaključek nakupa”, je bil vaš nakup predan dostavni službi. Podjetje 1A INTERNET d.o.o. jamči, da ne shranjuje podatkov (številk), prejetih prek spleta.

4. Plačilo s kriptovalutami
V spletni trgovini enakupi.com lahko kupljeno blago plačate s kriptovalutami preko sistema Coinbase Commerce. V kolikor ni navedeno drugače, se obračunajo še stroški dostave. Ko v spletni center prejmemo potrdilo o avtorizaciji vašega plačila, boste s strani centra prejeli e-poštno sporočilo “potrditev naročila”. V kolikor ne bomo prejeli avtorizacije vašega plačila, bo vaš nakup zavrnjen in izdelki bodo ponovno naprodaj. Z izdanim sporočilom “potrditev naročila” začne veljati dobavni rok. V kolikor ste se odločili za dostavo na vaš naslov, vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke. Pri plačilu s Paypalom po opravljenem nakupu ni mogoča sprememba načina plačila ali dostave/prevzema. Prav tako ni mogoče spremeniti končnega zneska nakupa ali vsebine naročila. Dejanski stroški dostave se obračunajo glede na končno ceno (po izbiri plačilne metode). Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo “zaključek nakupa”, je bil vaš nakup predan dostavni službi. Podjetje 1A INTERNET d.o.o. jamči, da ne shranjuje podatkov (številk), prejetih prek spleta.

POGOJI POSLOVANJA

Pogoje poslovanja najdete na naslovu: Pogoji poslovanja.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali na spodnjem naslovu.

OSNOVNI PODATKI

1A INTERNET d.o.o.
Naselje nuklearne elektrarne 2
8270 Krško
SI-Slovenia
ID: SI58495584

Smo davčni zavezanec

Osnovni kapital: 8.763,14 EUR
Številka vložka: 1/04247/00
Temeljno sodišče v Krškem

GSM: 031 743 778